top of page

Храна и пијалоци

DSC_0367_edited.jpg
MOON logo.png

Модерен ресторан со медитеранска кујна и богата винска листа со капацитет за 200 гости.

Резервации на телефон 070 310 300

Работно време 09-24 ч.

Повеќе
shutterstock_376427416.jpg
Fries with Ketchup
DSC_9968.jpg

Bella Pit Stop

Pool Bar

Киоск за брза храна, грицки и пијалоци и

Pool Bar се на располагање за сите оние кои сакаат да уживаат во амбиентот на комплексот во движење.

Работно време 10-18 ч.

bottom of page