top of page

Цени за сезона 2021

Влезници

Дневна карта

Месечна карта

Сезонска карта

Деца (0-3 години)

бесплатно

/

/

Деца (3-17 години)

пон-пет. 250 ден.

викенд 300 ден.

4.500 ден.

 

само за базен 2.000 ден.

12.000 денари

Возрасни (18+)

пон-пет. 300 ден.

викенд 350 ден.

4.500 ден.

 

само за базен 2.000 ден.

12.000 денари

Изнајмување Термини

1 час

Тениски терени

Резервација на термин по работното време на ресортот

од 18 до 24ч.

од 18-20ч. -  250 ден.

од 20-24ч. -  350 ден.

Терен за кошарка

Резервација на термин по работното време на ресортот

од 18 до 24ч.

од 18-20ч. - 250 ден.

од 20-24ч. - 400 ден.

Одбојка на песок

Резервација на термин по работното време на ресортот

од 18 до 24ч.

од 18-20ч. - 250 ден.

од 20-24ч. - 350 ден.

bottom of page