top of page

Локација

Работно време

Понеделник до Недела

10 - 18ч.

Адреса

ул. Брегалничка бб

2000 Штип

Тел.: 070 310 300

Email: info@aquabella.mk

Паркинг

Обезбеден сопствен бесплатен паркинг за сите посетители.

bottom of page